Urządzenia i Akcesoria
Vietnamese Beef Pho
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
beef bones cut in pieces (see Tips)450 g
-
water1400 g
-
onion halved1
-
fresh root ginger peeled and sliced6 cm
-
fresh lemon grass white part only, halved1 stalk
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
mixed peppercorns1 tsp
-
cloves3
-
coriander seeds1 tsp
-
dried fennel seeds1 tsp
-
fish sauce80 g
-
soy sauce50 g
-
lime juice (approx. 1 lime)2 Tbsp
-
fine sea salt to taste¼ tsp
-
ground white pepper to taste2 pinches
-
flat rice noodles (approx. 6 mm wide)300 - 350 g
-
beef fillet steak partially frozen, thinly sliced (approx. 3 mm thick)300 - 350 g
-
spring onions thinly sliced diagonally, to serve2 - 3
-
fresh coriander leaves only, to serve8 - 10 sprigs
-
fresh mint leaves only, to serve6 - 8 sprigs
-
fresh Thai basil leaves only, to serve2 sprigs
-
fresh bean sprouts to serve100 g
-
long red chilli deseeded if preferred and finely sliced, to serve1
-
limes cut in cheeks, to serve1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
1181 kJ /
281 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
6.8 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wonton Soup
1 godz.
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Polenta with Rich Meat Ragu
1 godz. 10 min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 min
Barley Nasi Goreng with Prawns
1 godz.
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1 godz. 15 min
Beef Noodle Pho
45 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min
Hot and Sour Prawn Soup
15 min