Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g beef bones, cut in pieces (see Tips)
- 1400 g water
- 1 onion, halved
- 6 cm fresh root ginger, peeled and sliced
- 1 stalk fresh lemon grass, white part only, halved
- 2 star anise
- 1 cinnamon stick
- 1 tsp mixed peppercorns
- 3 cloves
- 1 tsp coriander seeds
- 1 tsp dried fennel seeds
- 80 g fish sauce
- 50 g soy sauce
- 2 Tbsp lime juice (approx. 1 lime)
- ¼ tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground white pepper, to taste
- 300 - 350 g flat rice noodles (approx. 6 mm wide)
- 300 - 350 g beef fillet steak, partially frozen, thinly sliced (approx. 3 mm thick)
- 2 - 3 spring onions, thinly sliced diagonally, to serve
- 8 - 10 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
- 6 - 8 sprigs fresh mint, leaves only, to serve
- 2 sprigs fresh Thai basil, leaves only, to serve
- 100 g fresh bean sprouts, to serve
- 1 long red chilli, deseeded if preferred and finely sliced, to serve
- 1 - 2 limes, cut in cheeks, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1181 kJ / 281 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 6.8 g
Alternatywne przepisy
Prawn Curry
30 min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4h 25min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 godz.
Squid with Ginger and Soy
40min
Beef Noodle Pho
45 min
Stir-fried Clams
35min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40min
Wonton Soup
1 godz.
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min