
Urządzenia i Akcesoria
Tomato and bacon spaghetti
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into quarters (1 onion)150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
bacon cubes (5 mm)200 - 300 g
-
tomato purée20 g
-
chopped tomatoes, canned400 g
-
water500 - 600 g
-
smoked paprika powder1 tsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
spaghetti medium thick350 g
-
Parmesan cheese shaved, to garnish2 - 3 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
298 kcal /
1247 kJ
Białko
13.6 g
Tłuszcz
15.2 g
Węglowodany
26.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Budget Friendly
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria