Urządzenia i Akcesoria
Tomato and bacon spaghetti
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into quarters (1 onion)150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
bacon cubes (5 mm)200 - 300 g
-
tomato purée20 g
-
chopped tomatoes, canned400 g
-
water500 - 600 g
-
1 tsp sweet paprika powdersmoked paprika powder1 tsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
spaghetti medium thick350 g
-
Parmesan cheese shaved, to garnish2 - 3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.6 g
Kalorie
1247 kJ /
298 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Węglowodany
26.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Budget Friendly
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
One Pot Noodles
30 min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Chicken adobo
30 min
Bicol Express
45 min
Sichuan spaghetti
50 min
Chicken Afritada
30 min
Laing
1 godz. 50 min
Calamansi Juice
5 min