Fish and Potatoes with Tomato Sauce
TM6 TM5

Fish and Potatoes with Tomato Sauce

4.7 (13 ocen)

Składniki

  • 800 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
  • 6 hake steak (120-200 g each)
    lub 6 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each)
  • 2 tsp salt, adjust to taste
  • 150 g onion, cut in halves
  • 1 garlic clove
  • 100 g carrot, cut in pieces
  • 30 g cold pressed olive oil, plus extra for greasing
  • 50 g white wine (opcjonalnie)
  • 400 g tomatoes, cut in pieces
  • ½ tsp ground black pepper
  • 100 g water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1268 kJ / 302 kcal
Białko
33 g
Węglowodany
25 g
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
3 g
Sód
821 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy