Urządzenia i Akcesoria
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)800 g
-
6 white fish fillets, (any type of white fish, 120-200 g each)hake steak (120-200 g each)6
-
salt adjust to taste2 tsp
-
onion cut in halves150 g
-
garlic clove1
-
carrot cut in pieces100 g
-
cold pressed olive oil plus extra for greasing30 g
-
white wine (opcjonalnie)50 g
-
tomatoes cut in pieces400 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
821 mg
Białko
33 g
Kalorie
1268 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Stew with Cauliflower Mash
2 godz.
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Browned pork cubes
15 min
Browned Turkey Strips
15 min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 min
Salted Vegetables Duck Soup
2 godz. 5 min
Summer seafood soup
45 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min
Pumpkin Chicken Brown Rice
50 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Janek's Chicken Soup
2 godz.