Urządzenia i Akcesoria
Fried Wontons
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 45 min
24 pieces
Składniki
-
dried shiitake mushrooms rehydrated in hot water3
-
fresh button mushrooms40 g
-
spring onions cut in pieces50 g
-
celery stalk cut in pieces25 g
-
soy sauce1 tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
raw prawns, peeled120 g
-
pork mince broken in pieces (see tip)120 g
-
filo pastry sheets3
-
water for sealing
-
sunflower oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.3 g
Kalorie
284 kJ /
68 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bubur Lambuk Terengganu
50 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 godz. 40 min
Breaded Cheese-Stuffed Jalapenos
30 min
Kaya (coconut jam)
1 godz. 10 min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Stir-fried Clams
35 min
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1 godz. 10 min
Mexican Spare Ribs
50 min
Sambal Kangkung
10 min
Sambal Petai Prawns
20 min