Urządzenia i Akcesoria
Fried Wontons
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 45 min
24 pieces
Składniki
-
dried shiitake mushrooms rehydrated in hot water3
-
fresh button mushrooms40 g
-
spring onions cut in pieces50 g
-
celery stalk cut in pieces25 g
-
soy sauce1 tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
raw prawns, peeled120 g
-
pork mince broken in pieces (see tip)120 g
-
filo pastry sheets3
-
water for sealing
-
sunflower oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.3 g
Kalorie
284 kJ /
68 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stock Paste
1 godz. 35 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Nyonya Chicken Curry Bun
2 godz. 45 min
Mussels with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Red Thai Curry Paste
25 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Cake in a Jar
35 min
Vegetable Spring Rolls
2 godz. 10 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Best Beer Battered Fish
30 min