Urządzenia i Akcesoria
Fried Wontons
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 45 min
24 pieces
Składniki
-
dried shiitake mushrooms rehydrated in hot water3
-
fresh button mushrooms40 g
-
spring onions cut in pieces50 g
-
celery stalk cut in pieces25 g
-
soy sauce1 tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
raw prawns, peeled120 g
-
pork mince broken in pieces (see tip)120 g
-
filo pastry sheets3
-
water for sealing
-
sunflower oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.3 g
Kalorie
284 kJ /
68 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Lamb Shanks
3h 20min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Prawn Chive Dumplings
1h 30min
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50min
Nyonya Spice Paste
15min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1h 15min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4h 50min
Egg Tarts
50min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h