![Ginger Garlic Paste Ginger Garlic Paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4047e842-a820-4a9e-ae65-7681340a20dc/Derivates/e3e7327d-041d-4368-8e50-21204913ac4b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g young ginger, peeled, cut into pieces (3-4 cm)
- 500 g garlic cloves
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 4791 kJ / 1145 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 245 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 21 g
- Sód
- 150 mg
Alternatywne przepisy
Idli
15 godz. 40 min
Chapatis
1 Std.
Ginger Paste
15 Min
Tom Yum Paste
45 Min
Ginger Garlic Paste
10min
Ghee Roasted Chicken
1 Std. 15 Min
Pepper rasam
15 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2ч. 45 мин.
Ground Spices
5min
Chai Masala (Masala Tea)
15 Min
Rasam
20 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min