![Chinese Style Stir-Fried Vegetables Chinese Style Stir-Fried Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1E195A9B-257D-4943-9FE7-1946754C4C6D/Derivates/0BA221E3-177D-49ED-B7BC-86CFD5048EB9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 long red chilli, halved, deseeded if desired
- 2 garlic cloves
- 10 - 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
- 30 g peanut oil
- 500 g mixed vegetables (e.g. cabbage, mushrooms, carrots, broccoli, red peppers), sliced (5 mm)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
-
1 - 2
tsp oyster sauce, to taste
lub soy sauce, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 633 kJ / 151 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Stir fried broccoli with carrot
15 Min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 Min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45 Min
Turmeric Chicken
50 Min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min
Fast and easy stir fried mee hoon
20min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Pineapple Chicken
1 Std.
Stir-fried vegetables
10 Min