Urządzenia i Akcesoria
Dim Sum 'Shao Mai'
Przygotowanie 1 godz. 25 min
Czas całkowity 2 godz.
40 pieces
Składniki
-
carrot10 g
Shao Mai Dough
-
water50 g
-
plain flour180 g
-
egg1
Filling
-
pork belly, boned, skinless cut in pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)15 - 20 g
-
fresh root ginger (opcjonalnie) peeled, cut in round slices (2 mm)5 - 10 g
-
raw prawns, peeled fresh or frozen270 g
-
sugar1 Tbsp
-
light sesame oil2 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
cornflour1 tsp
-
vegetable oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
water500 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
240 kJ /
57 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Char Siu Pastries
6h 10min
Prawn Dumplings
1h 15min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min
Wonton wrappers
55min
Stir-fried Clams
35min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2h
Rice Cake with Sweet Azuki Bean Paste
8h 30min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Green Curry Chicken
55min