Urządzenia i Akcesoria
Curried Prawns with Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
-
frozen green peas50 g
-
curry powder35 g
-
carrots peeled, diced (1 cm)150 g
-
rice200 g
-
medium eggs lightly beaten2
-
water1200 g
-
onions quartered70 g
-
sunflower oilvegetable oil10 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined, cut in pieces (2 cm) (see tip)100 g
-
fresh pineapple peeled, cut in pieces (2 cm)30 g
-
rice wine½ tsp
-
fish sauce1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
1306 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Vegetable and Almond Soup
45 min
Lamb Stew
50 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min