Urządzenia i Akcesoria
Curried Prawns with Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
-
frozen green peas50 g
-
curry powder35 g
-
carrots peeled, diced (1 cm)150 g
-
rice200 g
-
medium eggs lightly beaten2
-
water1200 g
-
onions quartered70 g
-
sunflower oilvegetable oil10 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined, cut in pieces (2 cm) (see tip)100 g
-
fresh pineapple peeled, cut in pieces (2 cm)30 g
-
rice wine½ tsp
-
fish sauce1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
1306 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30 min
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
Louisiana Rice and Shrimp
25 min
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35 min
Mango and cayenne juice
10 min
Honeyed Chicken
25 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min