Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de pommes de terre farineuses (bintje, marabel, manon…), coupées en cubes de 3 cm de côté environ
-
350
g de lait
lub 350 g d'eau - du sel
- 1 épaule de chevreau, désossée
- 2 c. à soupe de pesto de basilic (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- du poivre moulu
-
30
g de beurre
lub 30 g d'huile d'olive - 3 brins de basilic frais, équeutés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2173 kJ / 520 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 21 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pudding de pain aux fruits rouges
Brak ocen
Confiture fraise et sureau
9 Std. 15 Min
Bœuf bourguignon
1h 40 min
Confiture de kumquats et fruits de la Passion à la cardamome
45 min
Txilindron d'agneau
1h 15min
Poires au sirop sous-vide
45 min
Gelée de sureau
50min
Camembert feuilleté et compotée de figues
1h 50 min
Brocoli et pommes de terre, sauce au bleu
30 min
Gelée de pomme
4h
Confiture figue et vanille
40 Min
Brioche moelleuse
4h 15min