Agneau et pommes de terre au romarin

Agneau et pommes de terre au romarin

4.6 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 1 ½ c. à café de sel
  • 800 g de gigot d'agneau désossé
  • 1 c. à café de poivre noir moulu
  • 20 g de romarin frais
  • 1100 g d'eau
  • 800 g de pommes de terre petites ou coupées en quatre
  • 1 gousse d'ail
  • ½ c. à café de paprika
  • 10 g de miel
  • 30 g d'huile d'olive

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 237.7 kcal / 994.3 kJ
Białko 4.3 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 38.8 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Sód 601.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...