Agneau et pommes de terre au romarin
TM6

Agneau et pommes de terre au romarin

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 1 ½ c. à café de sel
  • 800 g de gigot d'agneau désossé
  • 1 c. à café de poivre noir moulu
  • 20 g de romarin frais
  • 1100 g d'eau
  • 800 g de pommes de terre, petites ou coupées en quatre
  • 1 gousse d'ail
  • ½ c. à café de paprika
  • 10 g de miel
  • 30 g d'huile d'olive

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
994.3 kJ / 237.7 kcal
Białko
4.3 g
Węglowodany
38.8 g
Tłuszcz
8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Błonnik
5.4 g
Sód
601.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy