Urządzenia i Akcesoria
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Spiced Orange Roast Chicken
-
chicken thighs, skin on, bone in6 - 8
-
garlic cloves6
-
coriander seeds1 Tbsp
-
cumin seeds½ Tbsp
-
dried oregano1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
orange juice, freshly squeezed30 g
-
orange sliced (5 mm)1
-
pitted green olives70 g
Basmati Rice with Raisins
-
flaked almonds1 Tbsp
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
olive oil20 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
basmati rice300 g
-
raisins50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
52 g
Kalorie
2801 kJ /
670 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
55 min
Seafood Korma
40 min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3 godz.
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Thai Steamed Trout Parcels
35 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1 godz.
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15 min
Chicken Akhni
1 godz. 30 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min