Reis-Röllchen mit Erdnussdip

Reis-Röllchen mit Erdnussdip

3.3 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
12 Stück

Składniki

  • Erdnusscreme crunchy
    100 g
  • Kokosmilch (400 g)
    1 Dose
  • Limette unbehandelt, 2 TL Schale abgerieben und 1-2 EL Saft ausgepresst
    1
  • Chiliflocken
    ½ TL
  • Sojasauce
    70 g
  • Basmati-Reis
    200 g
  • Wasser
    250 g
  • Zitronengras längs halbiert, in Stücken (ca. 3 cm)
    1 Stängel
  • Öl
    1 EL
  • Salz
    1 TL
  • Ananas, frisch in Würfeln (ca. 5 mm)
    200 g
  • Strudelteigblätter (z. B. von Henglein)
    3

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 6 g
Kalorie 1142 kJ / 273 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...