
Urządzenia i Akcesoria
Baby-friendly Quinoa-coated Chicken Goujons with Homemade Tomato Ketchup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
3 portions
Składniki
Tomato Ketchup
-
plum tomatoes washed, quartered1000 g
-
red peppers washed, cut in pieces180 g
-
red onions quartered130 g
-
garlic cloves2
-
red wine vinegar100 g
-
dried bay leaf1
-
ground nutmeg1 pinch
-
cayenne pepper¼ tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
date syrup100 g
Chicken Goujons
-
quinoa cooked, cooled80 g
-
ground almonds30 g
-
sesame seeds10 g
-
onion powder½ tsp
-
garlic granules½ tsp
-
medium egg beaten1
-
chicken breast fillets cut in strips (4 cm x 1 cm)340 g
-
vegetable oil1 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
364 kcal /
1526 kJ
Białko
36 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
17 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Sód
119.5 mg