Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM6)
TM6

Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM6)

5.0 (2 oceny)

Składniki

Strawberry Sorbet

  • 150 g caster sugar
  • 10 g lemon juice, freshly squeezed
  • 75 g ripe banana, cut in pieces
  • 500 g frozen strawberries

Pineapple Carpaccio

  • 1 fresh pineapple, peeled, cut vertically in 4-6 wedges
    (approx. 200 g each), core removed
  • fresh mint leaves, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
667.9 kJ / 159.6 kcal
Białko
0.9 g
Węglowodany
41.5 g
Tłuszcz
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
3.2 g
Sód
2.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy