Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Strawberry Sorbet
-
caster sugar150 g
-
frozen strawberries500 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
ripe banana cut in pieces75 g
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple peeled, cut vertically in 4-6 wedges1
(approx. 200 g each), core removed -
fresh mint leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2.7 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
667.9 kJ /
159.6 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
41.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian Curry
40 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72 godz. 30 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Halloween Dipped Apples
1 godz.
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Strawberries and Cream
20 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Padrón Pepper Pesto
4 godz. 15 min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 godz. 40 min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1 godz. 30 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min