Carne di cavallo a Cottura Lenta

Carne di cavallo a Cottura Lenta

4.8 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di pancetta a cubetti
  • ½ spicchio di aglio
  • 1 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 g di aghi di rosmarino
  • 2 foglie di salvia fresca
  • 100 g di cipolla bianca a pezzi
  • 150 g di carote pelate e a pezzi
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di carne di cavallo macinata
  • 50 g di vino bianco
  • 250 g di pomodori pelati scolati
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 250 g di peperoni rossi puliti e a pezzi (2 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 355 kcal / 1485.5 kJ
Białko 34.5 g
Tłuszcz 18.8 g
Węglowodany 11.5 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Sód 657 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...