Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g de sucre en poudre
- 500 g de fruits rouges variés, surgelés
-
10 - 30
g de jus de citron vert
lub 10 - 30 g de jus de citron jaune - 1 blanc d'oeuf
- 100 g de fruits rouges frais variés, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 417 kJ / 100 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte de base pour pain
24 Std. 5 Min
Citronnade
5min
Glace aux fruits
5min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45min
Menu avec soupe aux pois et au gingembre, saumon citronné, brocoli et pommes de terre
45min
Mousse au chocolat
3h 20 min
Sorbet aux fruits
10 min
Mayonnaise
5min
Coleslaw
10 min
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45min
Glace au caramel salé
14sa
Crème de champignons
20 min