Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 350 g de fleurettes de chou-fleur
- 30 g de viande hachée
- 20 g de beurre, coupé en dés
- 20 g de raisins secs blonds
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 677 kJ / 162 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purée de petits pois
30min
Purée de courgette - à partir de 6 mois
15min
Purée carotte-pomme de terre
25min
Filets de colin, purée de haricots plats
35min
Purée potiron-orange
30min
Filet de truite vapeur et purée de brocoli
40min
Purée d'aubergines et de pois chiches
1h 5min
Purée de butternut et roulé de veau
50min
Purée courgettes et veau au basilic
20min
Purée de carottes
30min
Purée de brocoli, œufs mollets et tuiles de parmesan
25min
Purée de pommes de terre-betterave
45min