Urządzenia i Akcesoria
Panais vapeur (200-500 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
200 g
Składniki
-
500 g d'eau
-
200 - 500 g de panais épluché et coupé en morceaux (2-3 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
8 mg
Białko
1 g
Kalorie
264 kJ /
63 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cuisson vapeur - Légumes
19 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Courgettes vapeur (200-500 g)
20min
Haricots verts vapeur (200-500 g)
25min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20min
Pommes vapeur
25min
Champignons de Paris en quartiers vapeur (200-300 g)
15min
Champignons de Paris entiers vapeur (100-300 g)
15min
Poivron vapeur (100-300 g)
15min
Brocoli vapeur (250 g)
15min
Chou-fleur vapeur
20min
Navets vapeur (200-600 g)
30min
Carottes vapeur (200-500 g), en rondelles
30min