Urządzenia i Akcesoria
Cod with citrus butter
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
orange zested and juiced (approx. 60 g juice)1
-
lemon zested and juiced (approx. 40 g juice)1
-
water700 g
-
potatoes cut into pieces400 g
-
butter for greasing80 g
-
cod fillets (120-200 g each)4
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
zucchini cut into slices (5 mm)400 g
-
aniseed seeds1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
394.6 mg
Białko
39.8 g
Kalorie
1704.3 kJ /
405.8 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed zucchini
1 godz. 5 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
White fish and lemon risotto
30 min
Asian-style fish fillets
30 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 godz. 45 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 godz. 30 min