Cod with citrus butter
TM6 TM5 TM31

Cod with citrus butter

3.7 (19 ocen)

Składniki

  • 1 orange, zested and juiced (approx. 60 g juice)
  • 1 lemon, zested and juiced (approx. 40 g juice)
  • 700 g water
  • 400 g potatoes, cut into pieces
  • 80 g butter, for greasing
  • 4 cod fillets (120-200 g each)
  • ½ tsp salt, adjust to taste
  • ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
  • 400 g zucchini, cut into slices (5 mm)
  • 1 tsp aniseed seeds
  • 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1704.3 kJ / 405.8 kcal
Białko
39.8 g
Węglowodany
17.9 g
Tłuszcz
18 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Błonnik
5 g
Sód
394.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy