Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 150 g de pulpa de calabaza de castilla, pelada y en trozos (2 cm)
- 650 g de leche
- 60 g de azúcar
- ½ cdita de canela en polvo, y un poco más para espolvorear
- 4 cdita de café soluble
- 1 ½ cditas de cocoa en polvo
- 1 pizca de jengibre en polvo
- 1 pizca de clavo de olor en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1448 kJ / 346 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 94 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Café de olla
25 Min
Tortillas de harina caseras
1 Std.
Chocolate caliente
15 Min
Esponja de chocolate al vapor
30 Min
Piñas con jarabe de coco en cocción lenta TM6
3h 40min
Chocolate blanco caliente con menta
30 Min
Chocolate caliente con aroma de cardamomo
20min
Malteada de cheesecake de fresa
40min
Frappuccino
5 min
Agua de avena sin lácteos
10 Min
Chocolate santafereño
10 Min
Pollo con mole TM6
1 Std.