Urządzenia i Akcesoria
Sun-Dried Tomato Tapenade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
300 g
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
sun-dried tomatoes in oil110 g
-
fresh basil leaves50 g
-
pine nuts toasted70 g
-
garlic cloves to taste3 - 5
-
dried chilli flakes to taste1 - 2 pinches
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil6 - 8 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Sód
1907.9 mg
Białko
45.5 g
Kalorie
7606.5 kJ /
1818 kcal
Tłuszcz
158 g
Błonnik
17.4 g
Tłuszcz nasycony
26.7 g
Węglowodany
78 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Patatas Bravas with Chorizo
1 godz. 20 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Hot Artichoke Dip
30 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
White Bean and Feta Dip
5 min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 godz. 55 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min