Urządzenia i Akcesoria
Sun-Dried Tomato Tapenade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
300 g
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
sun-dried tomatoes in oil110 g
-
fresh basil leaves50 g
-
pine nuts toasted70 g
-
garlic cloves to taste3 - 5
-
dried chilli flakes to taste1 - 2 pinches
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil6 - 8 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Sód
1907.9 mg
Białko
45.5 g
Kalorie
7606.5 kJ /
1818 kcal
Tłuszcz
158 g
Błonnik
17.4 g
Tłuszcz nasycony
26.7 g
Węglowodany
78 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bacon and Cranberry Jam
40 min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Brak ocen
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Ras el hanout
10 min
Tzatziki
20 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Smoky Paprika Tomato Dip
5 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
White Bean and Feta Dip
5 min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 min
Mulled Wine Bellini
2 godz. 40 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min