Urządzenia i Akcesoria
Tandoori chicken wraps
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water500 g
-
chicken tenderloins500 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
natural yoghurt120 g
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
tandoori paste20 g
-
tortillas4
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
Lebanese cucumber (approx.100 g), cut into long thin strips1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
382.9 mg
Białko
32.5 g
Kalorie
1084 kJ /
258 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
15.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Quick turkey taco bowl
15 min
Pork san choy bau
25 min
Sticky sesame chicken
40 min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1 godz. 5 min
Chooky rice
45 min
Meatball subs
55 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Creamy coconut chicken curry
30 min
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40 min