Urządzenia i Akcesoria
Sushi salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
sushi rice400 g
-
water900 g
-
peanut oil1 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters2 - 3
-
carrots (210 g), cut into quarters2
-
sashimi grade tuna or sashimi grade salmon, cut into cubes (2 cm)150 g
-
mirin3 - 4 tbsp
-
sesame oil½ tsp
-
white sesame seeds or black sesame seeds1 tbsp
-
avocado flesh only, cut into cubes1
-
Lebanese cucumber peeled and cut into cubes1
-
cooked prawns (approx. 120 g), peeled15
-
soy sauce3 - 4 tbsp
-
rice wine vinegar3 - 4 tbsp
-
nori sheet cut into thin strips, for garnishing1
-
wasabi paste to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2015 mg
Białko
19 g
Kalorie
1780 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 godz. 45 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Thai beef salad
1 godz. 20 min
White fish wrapped in banana leaves
2 godz. 20 min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2 godz. 15 min
Zucchini tortillas with falafel
25 godz. 30 min
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40 min
Tuna avocado bowl
45 min
Pink scramble
15 min
Asian chicken noodle salad
45 min