Urządzenia i Akcesoria
生菜鸡胸肉三明治
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
紫甘蓝菜 洗净切块150 克
-
美乃滋60 克
-
水 蒸煮用500 克
-
鸡胸肉280 克
-
奶油生菜16 片
-
番茄 切6-8片1 颗
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
328.1 mg
Białko
37.8 g
Kalorie
1701.5 kJ /
40.7 kcal
Tłuszcz
25.6 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Węglowodany
10.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻食早餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny