生菜鸡胸肉三明治

生菜鸡胸肉三明治

4.3 4 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 紫甘蓝菜 洗净切块
    150 克
  • 美乃滋
    60 克
  • 蒸煮用
    500 克
  • 鸡胸肉
    280 克
  • 奶油生菜
    16 片
  • 番茄 切6-8片
    1 颗

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 328.1 mg
Białko 37.8 g
Kalorie 1701.5 kJ / 40.7 kcal
Tłuszcz 25.6 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 10.6 g
Węglowodany 10.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...