Urządzenia i Akcesoria
番茄味噌汤
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
番茄 切块½ 个
-
新鲜香菇 切薄片3 朵
-
水700 克
-
紫菜 干的5 克
-
嫩豆腐 切块100 克
-
青菜50 克
-
味噌 加2汤匙水调开2 汤匙
-
盐¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.2 g
Kalorie
312.8 kJ /
74.8 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
四季养生
68 Przepisów
Chiny
Chiny