Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
- ½ 个 番茄 ,切块
- 3 朵 新鲜香菇 ,切薄片
- 700 克 水
- 5 克 紫菜 ,干的
- 100 克 嫩豆腐 ,切块
- 50 克 青菜
- 2 汤匙 味噌 ,加2汤匙水调开
- ¼ 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 312.8 kJ / 74.8 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Błonnik
- 1.2 g