Urządzenia i Akcesoria
芝士土豆丝饼
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
土豆 去皮,切成能放入进料口宽度500 克
-
水 冲洗用适量
-
马苏里拉奶酪120 克
-
面粉50 克
-
盐2 - 3 克
-
黑胡椒粉1 小撮
-
葱 切葱花1 小撮
-
油 煎制用适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
242.6 mg
Białko
10.8 g
Kalorie
873.4 kJ /
208.8 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
22.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
螺旋果蔬造型器 基础入门
25 Przepisów
Chiny
Chiny