Urządzenia i Akcesoria
蜜汁烤肋排
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz. 40 min
6 人份
Składniki
-
洋葱 切块150 克
-
蒜头6 - 8 瓣
-
油30 克
-
蚝油20 克
-
老抽10 克
-
生抽20 - 30 克
-
新鲜菠萝 切块150 克
-
番茄 切块320 克
-
蜂蜜50 克
-
辣椒粉 依个人口味调整½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
猪肋排 长条,长10厘米,带骨切开700 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
570.6 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
1527.2 kJ /
365.3 kcal
Tłuszcz
26.5 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
16.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常猪肉料理
10 Przepisów
Chiny
Chiny