韭菜花酱

韭菜花酱

5.0 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 168 godz. 15 min
1 罐

Składniki

  • 韭菜花 洗净后沥干水分
    500 克
  • 苹果 去皮去核去籽,切块
    1 个
  • 切细末
    20 克
  • 新鲜辣椒
    2 根
  • 100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 罐

Białko 13 g
Kalorie 1125 kJ / 269 kcal
Tłuszcz 2.5 g
Błonnik 18 g
Węglowodany 51.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...