Urządzenia i Akcesoria
红油鸡片
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
3 人份
Składniki
-
姜 切片15 克
-
大葱 切段50 克
-
干辣椒10 克
-
花椒½ 茶匙
-
八角1 颗
-
干月桂叶1 片
-
黑色小茴香籽½ 茶匙
-
桂皮½ 根
-
盐2 ½ 茶匙
-
水835 克
-
鸡腿肉 约250克3 块
-
葱 切段5 克
-
糖1 ½ 茶匙
-
生抽2 茶匙
-
麻油2 茶匙
-
红辣椒油 美善品自制50 克
-
葱 切葱花,装饰用2 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
15.8 g
Kalorie
1828.3 kJ /
437 kcal
Tłuszcz
35.3 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
17.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny