鸡肉土豆热色拉

鸡肉土豆热色拉

3.7 3 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 橄榄油
    80 克
  • 甜红辣椒粉
    1 ½ 茶匙
  • 4 茶匙
  • 黑胡椒粉
    2 小撮
  • 香蒜粉
    1 ½ 茶匙
  • 干燥百里香
    1 茶匙
  • 红辣椒粉
    1 小撮
  • 香菜籽粉
    1 茶匙
  • 干燥欧芹
    1 茶匙
  • 任何鸡胸肉 切片(2厘米)
    800 克
  • 500 克
  • 土豆 去皮切块(2厘米)
    650 克
  • 酒醋
    3 茶匙
  • 糖 (opcjonalnie)
    1 茶匙
  • 干燥罗勒
    1 茶匙
  • 小番茄 一切二
    200 克
  • 芝麻菜
    60 - 80 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 52 g
Kalorie 1978 kJ / 473 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 3.6 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...