Urządzenia i Akcesoria
鸡肉土豆热色拉
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
橄榄油80 克
-
甜红辣椒粉1 ½ 茶匙
-
盐4 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
-
香蒜粉1 ½ 茶匙
-
干燥百里香1 茶匙
-
红辣椒粉1 小撮
-
香菜籽粉1 茶匙
-
干燥欧芹1 茶匙
-
任何鸡胸肉 切片(2厘米)800 克
-
水500 克
-
土豆 去皮切块(2厘米)650 克
-
酒醋3 茶匙
-
糖 (opcjonalnie)1 茶匙
-
干燥罗勒1 茶匙
-
小番茄 一切二200 克
-
芝麻菜60 - 80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
52 g
Kalorie
1978 kJ /
473 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
蒸滋味,轻松享
72 Przepisy
Chiny
Chiny