梅浸小番茄

梅浸小番茄

4.7 27 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz. 45 min
1 罐

Składniki

  • 小番茄 洗净沥干
    300 克
  • 1000 克
  • 20 克
  • 话梅
    10 颗

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 罐

Sód 1078.1 mg
Białko 3 g
Kalorie 1041 kJ / 249 kcal
Tłuszcz 1.1 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 59.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...