Urządzenia i Akcesoria
藜麦血糯米金枪鱼饭团
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
5 人份
Składniki
-
盐浸金枪鱼罐 150克左右,沥干水分1 罐
-
美乃滋30 克
-
血糯米 洗净浸泡2小时150 克
-
水1000 克
-
藜麦(印加麦) 洗净浸泡2小时50 克
-
海苔片5 片
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
141.4 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
885.4 kJ /
211.8 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
28.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻食早餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny