
Urządzenia i Akcesoria
Cremoso al caffè
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
6 pezzi
Składniki
Biscotto
-
di zucchero30 g
-
di mandorle pelate25 g
-
di farina tipo 0060 g
-
di burro freddo a pezzi40 g
-
tuorlo di uovo medio1
-
farina tipo 00 q.b.
Cremoso al caffè
-
di panna (min. 30% di grassi)100 g
-
di latte intero200 g
-
tuorli7
-
di zucchero75 g
-
di caffè espresso o fatto con la moka100 g
-
di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e poi strizzata8 g
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
356 kcal /
1489 kJ
Białko
7.8 g
Tłuszcz
22.1 g
Węglowodany
31.6 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolce effetto
60 Przepisów
Włochy
Włochy