Urządzenia i Akcesoria
Tegole al cacao con mandorle
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
24 pezzi
Składniki
-
25 g di burro a temperatura ambiente a pezzi piccoli
-
80 g zucchero
-
10 g di farina tipo 00
-
10 g di cacao amaro in polvere
-
2 albumi
-
90 g di mandorle a lamelle
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
1 g
Kalorie
192 kJ /
46 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cioccolato
62 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Biscottini alle mandorle
35 min
Hot Fudge
20 min
Torta degli auguri
1 godz. 35 min
Galette des rois al limone
2 godz. 30 min
Galette des rois al cioccolato
2 godz. 30 min
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1 godz. 10 min
Raviggiolo di Cernusco
2 godz. 30 min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11 godz. 20 min
Baci di dama (senza zucchero)
1 godz. 30 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Coppette biscotto
20 min
Cioccolatini ripieni al cocco
2 godz. 30 min