Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
lub 1 cucchiaino di miele - 15 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina integrale
-
300
g di farina tipo 1 + q.b.
lub 300 g di farina tipo 0 + q.b. - 50 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di speck a striscioline
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 594 kJ / 142 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan brioche integrale
21h 45min
Grissini di farro integrali
3 Std.
Letterine segnaposto
5 godz. 15 min
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Attorcigliati al sale marino
3h 15min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Panini alle erbe
3j 5 menit
Nodini mediterranei
3h 50min
Treccia di grano duro alla salvia
5 godz.
Il pane di Altamura
4h
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min