sous-vide慢煮牛肉卷

sous-vide慢煮牛肉卷

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
4 人份

Składniki

  • 硬餐包
    15 克
  • 帕玛森奶酪 切块
    40 克
  • 原味开心果果仁
    20 克
  • 洋葱 切块
    40 克
  • 胡萝卜 切块
    50 克
  • 摩泰台拉香肠 切块
    50 克
  • 牛肉肉糜
    300 克
  • 1 颗
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • (大约),确保袋子被水完全覆盖
    1600 克
  • 柠檬汁
    30 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 983.7 mg
Białko 25.6 g
Kalorie 15855.4 kJ / 378.7 kcal
Tłuszcz 27.3 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 12.5 g
Węglowodany 6.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...