Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

sous-vide慢煮牛肉卷
TM6

sous-vide慢煮牛肉卷

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 15 克 硬餐包
  • 40 克 帕玛森奶酪 ,切块
  • 20 克 原味开心果果仁
  • 40 克 洋葱 ,切块
  • 50 克 胡萝卜 ,切块
  • 50 克 摩泰台拉香肠 ,切块
  • 300 克 牛肉肉糜
  • 1 颗 蛋
  • 1 茶匙 盐
  • 1 小撮 黑胡椒粉
  • 1600 克 水 (大约),确保袋子被水完全覆盖
  • 30 克 柠檬汁

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
15855.4 kJ / 378.7 kcal
Białko
25.6 g
Węglowodany
6.6 g
Tłuszcz
27.3 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Błonnik
1 g
Sód
983.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy