Urządzenia i Akcesoria
sous-vide慢煮牛肉卷
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
4 人份
Składniki
-
硬餐包15 克
-
帕玛森奶酪 切块40 克
-
原味开心果果仁20 克
-
洋葱 切块40 克
-
胡萝卜 切块50 克
-
摩泰台拉香肠 切块50 克
-
牛肉肉糜300 克
-
蛋1 颗
-
盐1 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
水 (大约),确保袋子被水完全覆盖1600 克
-
柠檬汁30 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
983.7 mg
Białko
25.6 g
Kalorie
15855.4 kJ /
378.7 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
慢煮美味
30 Przepisów
Chiny
Chiny