Kabanossi-Birnen-Fladen mit Rucolapesto
TM6 TM5

Kabanossi-Birnen-Fladen mit Rucolapesto

4.6 (179 ocen)

Składniki

  • 300 g Weizenmehl Type 550
  • 160 g Wasser
  • 15 g frische Hefe
  • 90 g Olivenöl
  • 2 TL Salz
  • 90 g Parmesan, in Stücken
  • 200 g Crème fraîche
  • 20 g Honig
  • 1 TL Pfeffer
  • 180 g Kabanossi, in Scheiben (5 mm)
  • 1 - 2 Birnen, in dünnen Scheiben
  • 20 g Pinienkerne
  • 60 g Rucola

Wartości odżywcze
na 1 Stück
Kalorie
1365 kJ / 326 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
25 g
Tłuszcz
20 g
Błonnik
2.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy