Kabanossi-Birnen-Fladen mit Rucolapesto

Kabanossi-Birnen-Fladen mit Rucolapesto

4.6 187 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
12 Stücke

Składniki

  • Weizenmehl Type 550
    300 g
  • Wasser
    160 g
  • frische Hefe
    15 g
  • Olivenöl
    90 g
  • Salz
    2 TL
  • Parmesan in Stücken
    90 g
  • Crème fraîche
    200 g
  • Honig
    20 g
  • Pfeffer
    1 TL
  • Kabanossi in Scheiben (5 mm)
    180 g
  • Birnen in dünnen Scheiben
    1 - 2
  • Pinienkerne
    20 g
  • Rucola
    60 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 10 g
Kalorie 1365 kJ / 326 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...