Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de filete de merluza fresca (sin piel ni espinas) en trozos
- 50 g de langostinos crudos grandes pelados
- 1 cucharadita de hierbas provenzales secas
- 1 cucharadita de tomate concentrado
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 lámina de masa de hojaldre cuadrada
- 50 g de queso cheddar rallado
- 1 huevo batido
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 609 kJ / 146 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 7.1 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pechugas de pollo pizzaiola con puré de patata
1 Std.
Salmón gratinado con crema de manzana
30 Min
Filetes rusos de pavo y espinacas
40 Min
Espirales de hojaldre con espinacas y queso feta
1 Std. 10 Min
Miniquiches de beicon y champiñones
30 Min
San jacobo de merluza al vino blanco con berberechos para dos
25 Min
Muffins de tortilla
45 Min
Muffins de beicon y portobellos a la pizzaiola
40 Min
Rolls de jamón y queso
45 Min
Crostini de tomate y mozzarella
20 min
Hojaldre de setas y beicon
1 Std.
Galette crujiente de salmón y queso
1 Std.