Pasta choux (senza glutine)

Pasta choux (senza glutine)

4.2 20 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
400 g

Składniki

  • di acqua
    150 g
  • di burro a pezzi
    60 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di zucchero
    2 cucchiaini
  • di farina di riso consentita da prontuario
    90 g
  • di fecola di patate consentita da prontuario
    45 g
  • uova
    3

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 200 kcal / 837 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 21.7 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...