Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di acqua
- 60 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di zucchero
- 90 g di farina di riso, consentita da prontuario
- 45 g di fecola di patate, consentita da prontuario
- 3 uova
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 21.7 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Piadina (senza glutine)
1sa 20 dk
Pasta frolla (senza glutine)
2 godz. 45 min
Crêpes (senza glutine)
50 dk
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1 Std. 50 Min
Crema Bimby (senza glutine e senza lattosio)
15 Min
Pasta choux e crema pasticcera (senza glutine)
3 Std. 5 Min
Crema pasticcera (senza glutine)
15 Min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 godz. 50 min
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55 min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min