
Urządzenia i Akcesoria
Pasta choux (senza glutine)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
400 g
Składniki
-
di acqua150 g
-
di burro a pezzi60 g
-
di sale1 pizzico
-
di zucchero2 cucchiaini
-
di farina di riso consentita da prontuario90 g
-
di fecola di patate consentita da prontuario45 g
-
uova3
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
200 kcal /
837 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
21.7 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Celiachia
61 Przepisów
Włochy
Włochy