Urządzenia i Akcesoria
Frollini classici al burro
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
40 pezzi
Składniki
-
100 g zucchero
-
1 stecca di vaniglia i semini estratti
-
200 g di burro morbido a pezzi (2-3 cm)
-
200 g di farina tipo 00
-
40 g di fecola di patate
-
40 g di farina di mandorle
-
1 uovo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
1 g
Kalorie
309 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dolci facili
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Biscotti cuore morbido al caramello
2 godz. 40 min
Canestrelli al profumo di vaniglia
1 godz. 20 min
Canestrelli
1 godz. 50 min
Taralli morbidi allo yogurt
4 godz. 25 min
Ventagli di pasta sfoglia
1 godz. 20 min
Torcetti al burro veloci
1 godz.
Tarallini al latte
3 godz. 10 min
Whoopie al caffè
2 godz.
Crostata di pere al cioccolato
1 godz. 20 min
Biscotti girelle
2 godz. 45 min
Biscotti intrecciati (di Erica Liverani)
1 godz. 20 min
Piccoli filoni alle olive verdi
2 godz. 30 min