![Caramelle gommose alla frutta Caramelle gommose alla frutta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BA993756-ABBE-4746-8175-67579E213768/Derivates/87572793-49E8-4E55-B876-142F62B16495.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di acqua
- 40 g di gelatina in fogli
- 300 g succo di pesca, o altro gusto a piacere
- 250 g di zucchero
- 20 g di burro
- 1 bustina di zucchero gelificante 2:1
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 109 kJ / 26 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Morettini
3h 10min
Diamanti al cioccolato
7h 30min
Glassa al burro
10min
Glassa di zucchero
10min
Pasta di zucchero
1 godz. 10 min
Fiammiferi croccanti al cioccolato
55 Min
Bon bon ripieni di gianduia
1 Std. 30 Min
Gelatine di marshmallows
24 Std. 45 Min
Macaron al cioccolato
24h
Ghiaccioli cremosi panna e cioccolato
8h 20min
Crema al burro al cacao
10min