Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di acqua
- 40 g di gelatina in fogli
- 300 g succo di pesca, o altro gusto a piacere
- 250 g di zucchero
- 20 g di burro
- 1 bustina di zucchero gelificante 2:1
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 109 kJ / 26 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cioccolatini agli amaretti
3h 25 min
Bon bon ripieni di toffee
2小时 30 分钟
Piccoli pandori con gocce di frutta
10 godz.
Cracker dolci salati
1小时 30 分钟
Bon bon ripieni di gianduia
1小时 30 分钟
Gelatine di marshmallows
24 godz. 45 min
Pasta di zucchero
1小时 10 分钟
Finti gelati
30 分钟
Fantasmini al formaggio
1h 40min
Pannacotta leggera alle fragole e basilico
3h 10min
Barrette bicolore al riso soffiato
2sa 35 dk
Coppetta gelato alla vaniglia e cioccolato
10óra 20p