Schiacciata integrale con finocchi e pesce spada

Schiacciata integrale con finocchi e pesce spada

4.6 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 porzioni

Składniki

Schiacciata integrale
  • 120 g di acqua
  • 1 cucchiaino di malto d'orzo
    1 cucchiaino di miele
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 250 g di farina integrale
  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
  • 200 g di finocchi a fettine sottili
  • ½ cucchiaino di pepe rosa macinato
  • 1 pizzico di sale
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di carpaccio di pesce spada

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 237 kcal / 992 kJ
Białko 8.1 g
Tłuszcz 9.3 g
Węglowodany 30.1 g
Błonnik 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...