Urządzenia i Akcesoria
Les croustouilles
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
25 pièces
Składniki
-
16 confiseries au caramel, type Carambar préalablement congelées
-
100 g de beurre coupé en morceaux
-
130 g de guimauve type Chamallow (25 env.)
-
200 g de riz soufflé
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pièce
Białko
0.7 g
Kalorie
329.1 kJ /
78.7 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crémeux de Carambar
2 godz. 30 min
Iles flottantes aux carambars
1 godz. 20 min
Délice au Carambar
2 godz. 30 min
Sucre vanillé
72 godz.
Pastador aux speculoos
20 min
Sucre pomme-confiseries au caramel
2 godz. 15 min
Sucre à la fraise tagada
5 min
Cigarettes croquantes à l'amande
1 godz. 30 min
Œufs au lait aux Carambar
1 godz. 30 min
Bouchées caramel-chocolat
4 godz. 45 min
Pièges aux speculoos
3 godz. 15 min
Pâte à tartiner express
15 min