Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 16 confiseries au caramel, type Carambar, préalablement congelées
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 130 g de guimauve, type Chamallow (25 env.)
- 200 g de riz soufflé
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 329.1 kJ / 78.7 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 11.2 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Iles flottantes aux carambars
1h 20 min
Saucisson au chocolat
6 Std. 15 Min
Le saucisson au chocolat
6 Std. 15 Min
Chocolat au riz soufflé
1h 20 min
Saucisson au chocolat blanc
5h 15 min
Cacahuètes aux épices
40 Min
Sucre vanillé
72 Std.
Pièges aux speculoos
3 godz. 15 min
Œufs au lait aux Carambar
1h 30 min
Crémeux de Carambar
2 godz. 30 min
Bouchées caramel-chocolat
4h 45min
Biscuits apéritif crème et oignon
1h 30 min