Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- farina tipo 00 q.b.
- 1 kit Torta margherita CucinaBarilla
- 90 g di acqua
- 4 uova
- 150 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1244 kJ / 297 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 38.3 g
- Tłuszcz
- 13.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.1 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta di nocciole del Piemonte
1h 15 min.
Torta margherita
50 min.
Torta al cioccolato CucinaBarilla
1h
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1h 30 min.
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1h 30 min.
Plumcake variegato al cioccolato e cremoso alle albicocche di Luca Montersino
1h 25min
Crema al cioccolato e fragole
20 min.
Torta allo yogurt
40 min.
Torta sabbiosa
50 min.
Torta margherita leggera
2h 30min
Torta al cioccolato
1h
Torta paradiso
1h 10 min.