![Torta margherita CucinaBarilla Torta margherita CucinaBarilla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f66ac314-c073-4bf0-972f-7c73b0815585/Derivates/fbd4d90c-b4a4-4a2e-ac04-ae1b7c4d8d24.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- farina tipo 00 q.b.
- 1 kit Torta margherita CucinaBarilla
- 90 g di acqua
- 4 uova
- 150 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1244 kJ / 297 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 38.3 g
- Tłuszcz
- 13.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.1 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta soffice alla cannella (senza glutine)
1sa
Torta al cioccolato CucinaBarilla
1sa
Tortine al cioccolato
1 godz. 25 min
Torta cioccolato e barbabietola
2sa 30 dk
Torta cioccolato e frutti di bosco con farina di riso
2 Std.
Torta soffice all'arancia
1h 30min
Risotto alla milanese CucinaBarilla
20min
Torta banana e cioccolato glassata alla ricotta
1 Std. 20 Min
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1h 30min
Torta margherita leggera
2sa 30 dk
Torta margherita
50min
Torta al cioccolato
1sa