Urządzenia i Akcesoria
Croccante alle mandorle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
30 pezzi
Składniki
-
150 - 200 g di mandorle tostate non salate
-
250 g di zucchero grezzo
-
1070 g di acqua
-
30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60x40 mm)
-
1 cucchiaino di succo di limone
-
50 g di aceto
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
0.2 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
298.1 kJ /
71.2 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
L'Italia da gustare
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Croccante da regalare
1h
Croccante alle arachidi
1h 30min
Croccante ai pistacchi
1h
Nocciole tartufate
1h 10min
Tartufini rum e cannella
45min
Caramello liquido
35min
Sali aromatizzati
4h 45min
Mandorle sabbiate
1h
Croccante a nido d'ape
1h 30min
Liquore al caramello
72h
Crema Bimby ® (TM6)
45min
Patate Sottovuoto
2h