Pizza romana bianca
TM6

Pizza romana bianca

4.7 (25 ocen)

Składniki

Biga

  • 3 g di lievito di birra fresco
  • 1400 g di acqua
  • 100 g di farina integrale
  • 150 g di farina manitoba W300
  • 30 g di succo di limone

Impasto della pizza

  • 400 g di farina tipo 0 W180
  • 1480 g di acqua
  • 10 g di sale
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di succo di limone
  • acqua q.b. sino a raggiungere 250 g (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1644.3 kJ / 393 kcal
Białko
12.6 g
Węglowodany
75.5 g
Tłuszcz
2.2 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Błonnik
3.9 g
Sód
646.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy