Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di panna (30-40% di grassi), molto fredda
- 2 cucchiai di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 2690 kJ / 651 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 64 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panna cotta alle mandorle
6óra 30p
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
4h 30min
Cipolle e aglio dorati
20min
Panna montata al frutto della passione
5 分钟
Zucchero a velo
5 分钟
Pan di Spagna
1h
Tiramisù (per 1 persona)
1小时 30 分钟
Pasta frolla
1sa 50 dk
Bignè alla crema di ricotta
2小时 30 分钟
Crema chiboust
1h
Crema pasticcera alla vaniglia
15 分钟
Crema pasticcera al cucchiaio
15 分钟