![Panna montata all'aneto Panna montata all'aneto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/75A67157-0B90-493C-B528-EDE70D23018A/Derivates/8c47667b-6904-42f7-b264-b89ac2451ed8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di panna (30-40% di grassi), molto fredda
- 2 cucchiai di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 2690 kJ / 651 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 64 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema pasticcera
15min
Panna montata al frutto della passione
5 min
Crema pasticcera
15min
Farfalle all'uovo
1 Std.
Tiramisù (per 1 persona)
1h 30min
Purè di patate al rosmarino Sottovuoto
2h 15 min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Crostata ai frutti di bosco
2h 30min
Pizza romana bianca
6h 30min
Crema pasticcera al cucchiaio
15min
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50 Min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min