Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua
- 200 g de arroz para sushi
- 100 g de camote, en rodajas (1 cm) y cortar formas de flores con un cortador de galletas
- 70 g de zanahoria, en rodajas (1 cm) y cortar en forma de estrella con un cortador de galletas
- 50 g de edamames
- 6 cdas de vinagre para sushi
- 4 aburaage, (bolsita de tofu dulce), aprox. 9 cm x 5 cm
- 2 rebanadas de queso procesado
- 1 alga nori, (alga japonesa)
- 12 hojas de lechuga, al gusto
- 20 jitomate cherry
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2486 kJ / 594 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 98 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 430 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Agua de pepino, limón y menta
5 min
Nieve de pepino
10 Min
Pasta al pesto blanco TM6
40min
Paletas heladas de matcha
6h 10min
Slush de sandía
5 min
Muffin vegano de chocolate y almendra
30 Min
Poke bowl de arroz de coliflor
30 Min
Pasta al pesto con salmón
40min
Hamburguesa de camarón
1 Std.
Crema de almendras y ajonjolí
10 Min
Paleta heada de mango y papaya
4u.
Coctel de chile habanero y mango
10 Min