Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de semillas de ajonjolí tostadas
- 450 g de garbanzos cocidos
- ½ diente de ajo
- 25 g de jugo de limón recién exprimido
- 20 g de aceite de oliva
- ¾ cdita de sal gruesa
- 1 pepino, cortado en tiras
- 4 zanahorias, cortadas en juliana
- 4 rábanos, cortados en cuartos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 811.6 kJ / 193.2 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 22.2 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Błonnik
- 6.8 g
Alternatywne przepisy
Hot cakes de avena y chía
25min
Tortitas de lentejas y sopa de calabacitas
1h 30 min
Tortillas de coliflor
1 Std.
Bolitas de quinoa
1 Std.
Keppe de quinoa
1 Std.
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1h 30 min
Crema de cacahuate
15 Min
Hot cakes veganos
20 Min
Pay de frambuesas vegano y sin gluten
3h
Crepas de avena rellenas de requesón
40 Min
Hot cakes de quinoa
25min
Hot cakes de harina de avena
30 min