Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 180 g de agua
- 60 g de leche
- 3 cditas de azúcar
- 1 cdita de levadura seca instantánea
- 20 g de aceite vegetal
- aceite vegetal, para engrasar
- 360 g de harina de trigo
Relleno y panes al vapor
-
2
hongos shiitake frescos
lub 2 de hongo shiitake seco, hidratados en agua caliente - 2 cebollas cambray, en trozos
- 80 g de hojas de col blanca, en trozos
- 1 rebanada de jengibre fresco (2 mm)
- 2 dientes de ajo, pelados
- 140 g de carne molida de cerdo
- 40 g de salsa de soya
- ½ cdita de azúcar
- 15 g de salsa de ostión
- 10 g de aceite de ajonjolí
- 400 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1032 kJ / 246 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolillos caseros
1 godz. 40 min
Guajolota de mole (torta de tamal)
2h
Huevos cazuela
30 Min
Tacos de pollo adobado
1 Std. 10 Min
Tradicional barbacoa hidalguense
3h
Mapo tofu con cerdo
20 dk
Dip de chorizo
25 min
Char siu bao (panes al vapor rellenos)
1 godz. 30 min
Tacos de pollo al pastor
45 dk
Panes al vapor rellenos de cerdo (Baozi)
2 Std. 10 Min
Adobo al pastor
10 Min
Tacos al pastor chilangos
40 dk